ITALMAC Metal Working Machinery

ITALMAC produceert technisch hoogwaardige bewerkingsmachines en innovatieve CNC technologische oplossingen voor zowel het bewerken en zagen van aluminium, staal, lichte legeringen en Kunststof. Aanvankelijk werden er hoofd\akelijk machines voor de deuren- en ramenproductie ontwikkeld en gebouwd. Daarnaast is Italmac tegenwoordig een belangrijke speler op het gebeid voor machines voor vooral industriële toepassingen.

Het bedrijf werd meer dan 20 jaar geleden opgericht. De jarenlange ervaringen opgedaan in de fabricage en ontwikkeling van bewerkingsmachines resulteerde in de oprichting van de fabriek in Ronco all'Adige Verona, Italië

De reeds meer dan 2 decennia ervaring, de reputatie van het bedrijf en de hoge graad van professionaliteit resulteert voor Italmac in de huidige uitstekende positie. Zij meet zich als één van de onbetwiste leiders op hun vakgebeid.  Een punt van zekerheid wordt bewezen door tevreden referenties in meer dan 40 landen over de gehele wereld.

Bovendien is één van de belangrijke factoren voor het succes van Italmac de continue en precieze doeltreffende invulling op het gebied van technische ondersteuning aan de clientèle alsook de levering van reserveonderdelen.

Zonder valse bescheidenheid te gebruiken kunnen we concluderen dat Italmac  een uitstekend product biedt, dat technisch geavanceerd is en gekenmerkt wordt door extreme robuustheid. Een  optimale prijs/kwaliteit verhouding, een uitstekende flexibiliteit en een verscheidenheid aan producten die voldoen aan de tegenwoordige eisen van een modern bedrijf.

Wij “Almatec B.V.” zijn uiterst content met een gerespecteerde partner in de vorm van “ITALMAC Metal Working Machinery”

 

Producten van ITALMAC