CNC Bewerkingscentra

 

 

Producten van Italmac

ATENA

Een CNC bewerkingscentrum ontworpen voor verspanende bewerkingen zoals frezen en boren van aluminium en lichte stalen profielen.

De ATENA is uitgevoerd met 3 cnc gestuurde assen en kan zijn gereedschappen automatisch wisselen. Door gebruik te maken van hoekaggregaten is het mogelijk om 3 zijden van een profiel in 1 opspanning te bewerken. Hierdoor wordt de mogelijkheid geboden om de bovenzijde van een profiel over een lengte van 3.300 mm te bewerken.

klik op de foto voor meer details

ARES

De ARES is een CNC bewerkingscentrum speciaal ontworpen voor verspanende bewerkingen zoals frezen en boren van aluminium, pvc en lichte stalen profielen.

De ARES is uitgevoerd met 4  cnc gestuurde assen en kan zijn gereedschappen automatisch wisselen. Door het ingenieuze roteersysteem voor het werkstuk is het mogelijk om 3 zijden van het profiel op iedere gewenste hoek tussen 90° en -90° in 1 opspanning te bewerken.

klik op de foto voor meer details

ERMES

De ERMES is een CNC bewerkingscentrum speciaal ontworpen voor verspanende bewerkingen zoals frezen en boren van aluminium, pvc en lichte stalen profielen.

De ERMES is uitgevoerd met 4  cnc gestuurde assen en kan zijn gereedschappen automatisch wisselen. Doordat de freesmotor rond het werkstuk beweegt is het mogelijk om 3 zijden van het profiel op iedere gewenste hoek tussen 90° en -90° in 1 opspanning te bewerken.

klik op de foto voor meer details

KRONOS

KRONOS, een CNC bewerkingscentrum speciaal ontworpen voor verspanende bewerkingen zoals frezen en boren van aluminium en stalen profielen. Verschillende uitvoeringen leverbaar L=3.000 mm, L=4.000 mm L=7.000 mm met of zonder geluidscabine.

De KRONOS is een 4 assen, cnc gestuurd bewerkingscentrum met automatisch gereedschap wissel systeem. Doordat de spindelmotor geprogrammeerd kan worden op alle hoeken tussen 90° en -90° is het mogelijk om 3 zijden van een profiel in 1 opspanning bewerken.

klik op de foto voor meer details

Pegaso

PEGASO, een CNC bewerkingscentrum speciaal ontworpen voor zware verspanende bewerkingen zoals frezen en boren van aluminium en stalen profielen. Verschillende uitvoeringen leverbaar L=4.000 mm, L=7.000 mm L=9.000 mm met of zonder geluidscabine.

De Pegaso is een 3,4 of 5 assen, cnc gestuurd bewerkingscentrum met automatisch gereedschap wissel systeem.

klik op de foto voor meer details

 

 


Zeus

Zeus speciaal ontworpen voor zware 3 4 of 5 assig bewerken zoals frezen en boren van zware aluminium en stalen profielen. Verschillende uitvoeringen leverbaar L=4.000 mm, L=7.000 mm L=9.000 mm

klik op de foto voor meer details
Thor

Thor ontworpen voorextra zware 3 4 of 5 assig bewerken zoals frezen en boren van zware aluminium en stalen profielen. Verschillende uitvoeringen leverbaar L=4.000 mm, L=7.000 mm L=9.000 mm

klik op de foto voor meer details