Tre C

Al meer dan dertig jaar produceert TRE C een uitgebreide range buigmachines voor de metaal en aluminiumsector. TRE C zoekt constant naar nieuwe technologieën en nieuwe technische oplossingen om de kwaliteit van haar producten te verbeteren en haar klanten geschikte oplossingen voor hun specifieke behoeften aan te bieden. Voor elke buiging, enkelradius, multiradius of in meerdere stappen,zijn verschillende buigprincipes mogelijk. Hiervoor is een zeer breed pakket CNC besturingen ontwikkeld om aan iedere wens te kunnen voldoen. Vele jaren van ervaring, constante marktonderzoek, evolutionaire planning, goede aftersales en de gebruiker ondersteunen, hebben er toe bijgedragen TRE C te laten groeien tot een markt leidende exploitant in de buigmachine sector.

Tre C ontwerpt en produceert laag-, midden-, en hoogvermogen buigmachines in zowel handmatig alsook geautomatiseerd met numerieke besturing. Dit maakt het mogelijk de buiging in automatische multi passage en in een enkele passage geheel te beheersen. Uitermate geschikt voor het aansturen van complexe vormen en de garantie van een hoge kwaliteit en nauwkeurige herhaling.

De grote verscheidenheid van buigmachines, maken het mogelijk dat Tre C buigmachines kunnen worden ingezet in nagenoeg elke sector met buigwerkzaamheden. Een greep uit de sectoren : de mechanische industrie, de auto-industrie, licht en zwaar constructiewerk, ramen en deuren industrie, scheepsbouw.

Producten van Tre C