Planetaire Profielwalsen

CM100
CM100 besturing is een handmatig bediende machine waarbij de positie van de buigrollen op 2 digitale displays zijn uit te lezen. De bediener kan door middel van drukknoppen op het bedieningspaneel de positionering van de buigrollen en de rotatie (vooruit en achteruit) bedienen. Per buiging is het mogelijk de buigrollenpositie, voor materiaal contact punt in uitgangsvorm (recht) en uiteindelijke buiging, op de slaan. De buigsnelheid van de rollen is in handmatige modus traploos instelbaar.

Voor de machine types: CR130RH - CR230MRH - CR140RH - CR240RH - CR160H - CR260H.

CN111
CN111 besturing werkt in multi-passage, die door middel van een 32 bit microprocessor elektronisch wordt aangestuurd. Dit kan zowel handmatig, semiautomatisch en volautomatisch uitgevoerd worden. De buiging kan op ieder moment worden onderbroken waardoor een controle kan worden uitgevoerd, hierna kan de buigcyclus worden hervat. De software voert buigingen met één enkele radius of buigingen met drie radii perfect uit en garandeert een perfecte herhaling van de ingegeven cyclus. De aflezing van de verschillende instellingen is af te lezen op een LCD display. Het is mogelijk om tot 199 verschillende programma's in enkelradius en 19 programma's in multiradius op te slaan.

Voor de machine types: CR131RH - CR231MRH - CR141RH - CR241RH - CR161H

CN112
CN112 besturing werkt in multi-passage, 2 rotatiesnelheden en 650 positioneersnelheden van de buigrollen die door middel van een 32 bit microprocessor elektronisch wordt aangestuurd. Dit kan zowel handmatig, semiautomatisch en volautomatisch uitgevoerd worden. De buiging kan op ieder moment worden onderbroken waardoor een controle kan worden uitgevoerd, hierna kan de buigcyclus worden hervat. De software voert buigingen met één enkele radius of buigingen met 36 radii perfect uit en garandeert een perfecte herhaling van de ingegeven cyclus. De aflezing van de verschillende instellingen is af te lezen op een LCD display. Het is mogelijk om tot 200 verschillende programma's, voor 20 verschillende profielsoorten in enkelradius of multiradius op te slaan. De besturing is uitgevoerd met een RS232 poort voor externe communicatie.

Voor de machine types: CR130RHA/HAIM - CR230MRHA/HAIM - CR140RHA/HAIM - CR240RHA/HAIM - CR160HA

CNC120
CNC 120 is een geavanceerde numerieke besturing bestaande uit een industriële pc met 14" kleurenmonitor en 3.5" floppy disk drive. Het programma kan uitvoeren in multi-passage op een enkele radius, of in een enkele passage met de mogelijkheid om programma tot twaalf verschillende buigradii op hetzelfde profiel uit te voeren. De beweging alsook het automatisch berekenen van meer dan 500 positioneersnelheden van buigrollen, zowel in intrede en in de uitgaande buiging, maken het op deze manier mogelijk de buiging van complexe vormen zoals meervoudige bogen, polygonen of ellipsen te buigen.

Software-updates voor:

- Uitbreiding van de automatische berekening voor nieuwe geometrische figuren zoals ellipsen en semi-ellipsen.

- Mogelijkheid tot gebruik van hetzelfde buigprogramma van het ene profiel naar het andere. Onmiddellijke wijziging van een buigprogramma ivm buigverschil.

- Fotocel signalering van start cyclus en automatische profielherkenning activering.

Voor de machine types: CR138RCNCH - CR238MRCNCH - CR148RCNCH - CR248RCNCH - CR168CNCH

Producten van Tre C

Compacte Modellen

CNC233
CNC233 Kan een buigproces uitvoeren in één enkele stap met de mogelijkheid om 36 verschillende radii te programmeren en 500 verschillende positioneersnelheden van de buigrollen in te stellen. Als uitbereiding op de van de functies van de buigrollen , is het mogelijk de rolsnelheid automatisch te regelen. Hierdoor is het mogelijk om zeer kleine buigradii over te laten gaan in grote radii.

Software-updates voor:

Ethernet netwerk verbinding en importeren van DXF files.

Voor de machinetypes: CR138RIM - CR238MRIM - CR148RIM - CR248RIM

CNW333
CNW333 Windows XP besturingssysteem, 40GB HD, 17-inch kleuren TFT monitor Werkt in multi passage en in enel passage en wordt op hydraulische machines toegepast zowel op 2 snelheden van de rolbeweging als op traploos regelbare rolbeweging. Hierdoor kunnen 4 bewegende assen gestuurd worden met automatische snelheidsregeling. Programma's kunnen direct van uit DXF format worden ingelezen. Een netwerkverbinding zorgt voor een directe data uitwisseling tussen werkvoorbereiding en machine.

Voor de machinetypes: CR138RCNCHW - CR238MRCNCHW - CR148RCNCHW - CR248RCNCHW - CR168CNCHW - CR268CNCHW - CR138RIMW - CR238MRIMW - CR148RIMW - CR248RIMW
Download brochure