Planetaire Profielwalsen

CR13-R
Hoogwaardige hydraulische profielbuigmachine voor stalen en aluminiumprofielen. Deze profielbuigmachine heeft een gietijzeren machineframe en drie uitgaande aangedreven assen van gecarboneerd staal. De assen zijn gemonteerd in conische lagers. Een motor reductor zorgt voor een krachtvolle aandrijving van de assen. De machine kan met vijf verschillende besturingssystemen worden uitgevoerd. De buiging van het profiel wordt gerealiseerd door de twee onderste, hydraulisch bediende, buigrollen. De machine is standaard uitgerust met 2 onafhankelijke correctierollen. De versie CR130/1RH is uitgevoerd met iin walssnelheid, de NC gestuurde CR138RCNCH en CR130RHA zijn uitgevoerd met twee snelheden. De versies CR138RIM en CR130RHAIM zijn uitgevoerd met 150 snelheden. De machine is te besturen vanaf een separate bedieningsconsole los van de machine.
Download brochure

CR14-R
High performance hydraulic bending machine for iron and aluminium sections. The machine body is made of cast iron. It has three entrainer shafts in cemented tempered steel,mounted on conical bearings, and powered by a motor reducer and gears in tempered steel.The machine can be rigged up with five different control solutions.The increment of bending is given by the hydraulic advancement of the two lower rollers, and it is equipped with independent side straightening rollers. Furthermore it has one rotation speed in the versions CR140/1RH, and two in the numerically controlled version CR148RCNCH and CR140RHA and 150 in the versions CR148RIM and CR140RHAIM. The control console is fed by low voltage in line with the regulations in force and installed on a wheeled stand separate from the machine.
Download brochure

CR23-MR
Hoogwaardige hydraulische profielbuigmachine voor stalen en aluminiumprofielen. Deze profielbuigmachine heeft een gietijzeren machineframe en drie uitgaande aangedreven assen van gecarboneerd staal. De assen zijn gemonteerd in conische lagers. Een motor reductor zorgt voor een krachtvolle aandrijving van de assen. De machine kan met vijf verschillende besturingssystemen worden uitgevoerd. De buiging van het profiel wordt gerealiseerd door de twee onderste, hydraulisch bediende, buigrollen. De machine is standaard uitgerust met 2 onafhankelijke correctierollen. De versie CR230/1RH is uitgevoerd met iin walssnelheid, de NC gestuurde CR238RCNCH en CR230RHA zijn uitgevoerd met twee snelheden. De versies CR238RIM en CR230RHAIM zijn uitgevoerd met 150 snelheden. De machine is te besturen vanaf een separate bedieningsconsole los van de machine.
Download brochure

CR24-R
Hoogwaardige hydraulische profielbuigmachine voor stalen en aluminiumprofielen. Deze profielbuigmachine heeft een gietijzeren machineframe en drie uitgaande aangedreven assen van gecarboneerd staal. De assen zijn gemonteerd in conische lagers. Een motor reductor zorgt voor een krachtvolle aandrijving van de assen. De machine kan met vijf verschillende besturingssystemen worden uitgevoerd. De buiging van het profiel wordt gerealiseerd door de twee onderste, hydraulisch bediende, buigrollen. De machine is standaard uitgerust met 2 onafhankelijke correctierollen. De versie CR240/1RH is uitgevoerd met iin walssnelheid, de NC gestuurde CR248RCNCH en CR240RHA zijn uitgevoerd met twee snelheden. De versies CR248RIM en CR240RHAIM zijn uitgevoerd met 150 snelheden. De machine is te besturen vanaf een separate bedieningsconsole los van de machine.
Download brochure

Producten van Tre C

Compacte Modellen

CR130 - 132 - 230M - 232M
Robuuste electro-mechanische profielbuigmachine voor stalen en aluminiumprofielen. Deze profielbuigmachine heeft een gietijzeren machineframe en een plaatstalen onderstel. Deze serie is uitgevoerd met drie uitgaande aangedreven assen van gecarboneerd staal. De CR130 en de CR230M zijn uitgevoerd met handmatige verstelling van de onderste buigrollen d.m.v. ratelsleutel. De karakteristieken van de beide machines zijn hetzelfde doch de 230 is de mechanisch sterkere machine. Beide modellen kunnen zowel in horizontale als in verticale versie worden verkregen. De CR132 en de CR232M zijn uitgevoerd met electro-mechanische verstelling van de buigrollen. De positie van de buirollen is af te lezen op 2 digitale displays. De 232 is de sterkere uitvoering.
Download brochure

CR234-234M
Robuuste electro-mechanische profielbuigmachine voor stalen en aluminiumprofielen. Deze profielbuigmachine heeft een gietijzeren machineframe en een plaatstalen onderstel. Deze serie is uitgevoerd met drie uitgaande aangedreven assen van gecarboneerd staal. De CR234 serie is standaard uitgevoerd met een in multipassage besturing die door middel van een 32 bit microprocessor elektronisch wordt aangestuurd. Dit kan zowel handmatig, semiautomatisch en volautomatisch uitgevoerd worden. De buiging kan op ieder moment worden onderbroken waardoor een controle kan worden uitgevoerd, hierna kan de buigcyclus worden hervat. De software voert buigingen met iin enkele radius of buigingen met drie radii perfect uit en garandeert een perfecte herhaling van de ingegeven cyclus.De aflezing van de verschillende instellingen is af te lezen op een LCD display. Het is mogelijk om tot 199 verschillende programma's in enkelradius en 19 programma's in multiradius op te slaan.
Download brochure

CR16-26
Hoogwaardige hydraulische profielbuigmachine voor stalen en aluminiumprofielen. Deze profielbuigmachine heeft een gietijzeren machineframe en drie uitgaande aangedreven assen van gecarboneerd staal. De assen zijn gemonteerd in conische lagers. Een motor reductor zorgt voor een krachtvolle aandrijving van de assen. De machine kan met vijf verschillende besturingssystemen worden uitgevoerd. De buiging van het profiel wordt gerealiseerd door de twee onderste, hydraulisch bediende, buigrollen. De machine is standaard uitgerust met 2 onafhankelijke correctierollen. De versie CR-60/1RH is uitgevoerd met iin walssnelheid, de NC gestuurde CR-68CNCH en CR-60HA zijn uitgevoerd met twee snelheden. De machine is te besturen vanaf een separate bedieningsconsole los van de machine.
Download brochure